Itt a nyár, vetkőznek a sztárok- Nádai Anikó is megmutatta az alakját bikiniben - ifaktor

Nádai Anikó és kedvese, Hajmásy Peti egy rövid időre maguk mögött hagyták a nyüzsgő várost és ellátogattak a Balatonra.


A pár szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát, számos Instagram-storyt is megosztottak a pihenésükről. Anikó még egy közeli fürdőruhás képet is posztolt. Meg kell hagyni, nagyon jó formában van.

A 32 éves műsorvezető már hosszú hónapok óta alkot egy párt Hajmásy Péterrel, Weisz Fanni exférjével. Azóta számos olyan pillanatba nyújtottak betekintést, mellyel követőik azt érezhetik, hogy közelebb kerültek a pároshoz. A jelek szerint remekül megvannak, melyről a közös házfelújítás és a sok-sok program is árulkodik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!