Itt az igazság: ebben a betegségben szenved Járai Kíra - ifaktor
járai máté és kíra

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.A bloggerként is aktív feleség a végleges szőrtelenítésért ment szakemberhez, de más is kiderült.

„Amióta az eszemet tudom, irigykedve nézem a szőke szőrű, barna bőrű, bársonyosan sima lábú nőket - lévén sötét szőrű, világos, érzékeny bőrű, borostás lábú nő, aki a tetejébe még vitiligos is. Hosszú évek óta készülök véglegesen leszámolni a szőrrel, de a festékhiányom miatt nem mertem, nem bíztam senkiben. Most viszont belevágtam!"

– írta az Instán Kíra.

A vitiligo – amely nőknél gyakrabban fordul elő – szerzett festékhiány, amelynek során a bőr pigmenttermelő sejtjei valami miatt károsodnak. A kórra jellemző fehér foltok leggyakrabban a kezeken, a kézháton, a lábháton, az arcon, a száj környékén és a nemi szervek környékén jelennek meg. Noha Kírán eddig nem láttuk ezeket a foltokat, mégis most elárulta, hogy ebben a betegségben szenved.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!