Itt az igazság: ebben a betegségben szenved Járai Kíra - ifaktor

Járai Máté felesége az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen mindössze egy fehér törölköző takarja el a testét, de az érdekesség nem ez, hanem a betegség, amelyről lerántotta a leplet.A bloggerként is aktív feleség a végleges szőrtelenítésért ment szakemberhez, de más is kiderült.

„Amióta az eszemet tudom, irigykedve nézem a szőke szőrű, barna bőrű, bársonyosan sima lábú nőket - lévén sötét szőrű, világos, érzékeny bőrű, borostás lábú nő, aki a tetejébe még vitiligos is. Hosszú évek óta készülök véglegesen leszámolni a szőrrel, de a festékhiányom miatt nem mertem, nem bíztam senkiben. Most viszont belevágtam!"

– írta az Instán Kíra.

A vitiligo – amely nőknél gyakrabban fordul elő – szerzett festékhiány, amelynek során a bőr pigmenttermelő sejtjei valami miatt károsodnak. A kórra jellemző fehér foltok leggyakrabban a kezeken, a kézháton, a lábháton, az arcon, a száj környékén és a nemi szervek környékén jelennek meg. Noha Kírán eddig nem láttuk ezeket a foltokat, mégis most elárulta, hogy ebben a betegségben szenved.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!