Itt ünnepelték házassági hófordulójukat Stohl Andrásék - ifaktor

Stohl András és felesége tavaly júliusban fogadtak egymásnak örök hűséget. A forró nyári nap valószínűleg egy életre emlékezetes marad számukra, így nem csoda, hogy a 8. hófordulójukra is megemlékeztek – méghozzá egy kis kirándulással.Stohl András és párja, Vica gyönyörű környezetben, a Gödöllőtől nem messze található Domonyvölgyben mondták ki a boldogító igent: egy fűzfa alatt keltek egybe, a hátteret a lovaspark paripái és az erdő adták, amely igazi álomesküvőre utal.

„Végre úgy mutathatom be ezt a lányt, ahogyan már egy jó ideje vágyom: ő Stohl Vica, a feleségem!"

– nyilatkozta korábban a színész-műsorvezető.

Most 8 hónapos házasokként egy kis túrázással – pontosabban hegymászással – ünnepeltek, méghozzá a Kékes-tetőn, ahonnan egy fotót is posztoltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!