J Cole bemutatkozott a profi kosarasok között - ifaktor
J Cole kosárlabdát fog és egy fekete pólóban, rövidnadrágban egy kosárpályán van

A nagy rapper nagy álmai, avagy J Cole első mérkőzése az Afrika ligában.


Az amerikai rapper nem titkoltan imádja a kosárlabdát és szereti is csinálni, ráadásul meglepően jól. A történet ott kezdődött, hogy J Cole-nak mindig is volt egy vágya, hogy szeretne a profik között játszani miközben tonna számra gyártja a slágereket, amik minden tekintetben világhírűek. A mai napig nem tudjuk, hogy egyezteti ezt össze, ugyanakkor elmondása szerint hónap óta készült erre az eseményre. Arról már korábban írtunk, hogy milyen indíttatásból és milyen lehetőség mentén indult el a kosárlabda karrierje beteljesítésének útján a sztár, ugyanakkor ma hajnalban debütált első profi ligás mérkőzésén is, amiről videók is készültek.

A Rwanda Patriots, akikhez jelenleg egy háromtól hat mérkőzésig szóló szerződést írt alá Cole, a Nigeria's Rivers csapatát látták vendégül hazai idő szerint hétfő hajnalban. A hírek szerint a rapper a kezdő ötösben is szerepet kapott, valamint megvillantotta többször is kosárlabda tudását.

A 36 éves afro-amerikai rapper már a középiskolában is magas szinten kosárlabdázott így nem meglepő, hogy még mindig ennyire hatékony tud lenni a pályán. A karrierje ugyanakkor az iskolában megszakadt, mivel zenei pályán való szárnybontogatása minden idejét lefoglalta, így most, hogy révbe ért, visszatérhetett egyik rég nem látott nagy szerelméhez, a kosárlabdához.

Végül a Rwanda Patriots diadalmaskodott 83-60-as arányban a Nigeria's Rivers csapata ellen és bár Cole első mérkőzésén nem hozott földöntúli számokat, a mérkőzés részleteiből kivehető, hogy nagyon is küzd ezért a szerződésért és az esetleges hosszabbításért. Mindenesetre mi figyelemmel kísérjük a rapper további kosárlabda sikereit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!