J.Cole játszani készül az Afrika-ligában - ifaktor
J.Cole labdát tart a kezében és egy színes pulcsit visel, raszta hajjal

J.Cole, amerkai rapper méltán híres arról, hogy amellett, hogy zseniális előadó, jó adottságokkal megáldott kosárlabdázó is. Illetve szeretne az lenni.


Elég csak a tavalyi NBA All-Star-ra gondolni, ahol a rapper, farmer gatyában, majdnem zsákolt egyet, egy kiló popcorn után.

Most pedig egy Twitterre feltöltött videó bizonyítja, hogy valami készülőben van. Egy ruandai újság, a New Times tette ki a videót, miben J.Cole látható, hogy éppen edzésnél öltözik. Az NBA és az Afrika liga közös eseményén, feltehetőleg egy Ruandában található Patriots nevű kosárlabda csapatban kaphat helyet J Cole, mint a négy légiós egyike.

Az Afrika ligát 2019 februárjában hirdették meg, majd márciusban került bevezetésre. Az első idény, május 16-án indulhat 12 csapattal, akiknél legalább 8 helyi és maximum 4 külföldi játékos játszhat. Olyan bajnoki csapatok vehetnek részt ebben a ligában, mint Angola, Egyiptom, Marokkó, Nigéria, Szenegál, Tunézia, Algéria, Kamerun, Madagaszkár, Mali, Mozambik és Ruanda.

Ez a hír majdnem egy évre rá érkezett, hogy Master P azt nyilatkozta, hogy J.Cole arra gyúr, hogy az NBA-ben játszhasson. Most elmondta, hogy akkor mit mondott a feltüzelt, edzeni vágyó rappernek

„Más időket élünk… Szét fognak téged szedni. Minden dobásból kosarat kell szerezz, mert ha nem teszed, akkor …tudod az NBA-ben lehet nem dobnak be ugyan mindent, de erősen hisznek benne. Szóval valami olyan helyre kellene menned ahol a csapat és az ott játszó játékosok is, egyaránt hisznek benned."

A kosárlabda karrierje mellett azonban, május 14-én jelenik meg legújabb és 2021 legjobban várt albuma, a „The Off-Season".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!