J Cole-nak ennyi volt a profi kosárlabda - ifaktor

Teljesítette a szerződésben foglaltakat, majd családi okokra hivatkozva felszívódott.


J Cole távozott Rwanda-ból, miután teljesítette az Afrika Liga felé tett kötelezettségeit. Mielőtt a csapat megkezdte volna a negyeddöntős szereplését csütörtökön, J Cole szinte azonnal távozott, családi okokra hivatkozva. Pontosan miért, az egyelőre kérdéses.

A rapper, 45 perc összesen pályán töltött ideje alatt, 5 pontot, 3 asszisztot és 5 lepattanót jegyzett.

Egyelőre a csapat szóvivője nem közölt semmilyen információt a kialakult helyzetről és a konkrétumokról, vélhetőleg ez egy megállapodás volt, amivel hírt adott a csapatnak és aztán ennek lejártakor, tovább állt az előadó.

Ezen megnyilvánulását nem mindegyik játékos vette jó néven. Az egyik, a ligában szereplő csapat, az AS Salé játékosa, Terrel Stoglin így nyilatkozott

„Annak, akinek rengeteg pénze és ígéretes karrierje van egy másik szakmában, dicsőítik a nevét, mert átlagolt 1 pontot mérkőzésenként, tiszteletlen a játékkal szemben és azon játékosokkal szemben is, akik az egész életüket arra áldozták, hogy kosarasok lehessenek."

Az első, 12 csapatos Afrika-Liga, Május 16-án indult Kigaliban, Rwandában. A Patriots, J.Cole csapata a negyeddöntőben, a Mozabique's Ferroviario de Maputo csapata ellen fog pályára lépni.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!