Jack Black és Ice Cube első közös vígjátéka: "Oh hell no" - ifaktor
Jack Black és Ice Cube

Olyan humoristák dolgoznak a filmen, akik nevéhez köthető a Rick and Morty, Jessica Gao vagy éppen a Jump Street filmek.


Jack Black és Ice Cube első közös filmje, az „Oh hell no" című vígjáték lesz, aminek gyártásáért a Sony lesz a felelős, rendezője pedig nem más, mint Kitao Sakurai, aki a Bad Trip című Netflixes, rejtett kamerás vígjátékot rendezte.

A film sztorija lényegében annyi, hogy Black karaktere Sherman, belezúg Ice Cube karakterének Willnek, az édesanyjába. Miután ezt megtudják, Will reakciója hűen a film címhez csak annyi, hogy „Oh hell no." Ahogy pedig ez a szál bontakozik ki, a film egyre mélyebbre merül hármójuk speciális kapcsolatában.

Egyelőre a részleteket nem árultak el, de a várható megjelenés körülbelül 2022 nyarán várható. A Jumanji franchisenak köszönhetően, Black szinte pillanatok alatt közönség kedvenccé vált, ezzel 1.5 milliárd dollárt hozva a Sonynak világszerte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!