Jakupcsek: kiderülhet, miért nem vállalt gyereket Járai Kíra - ifaktor

Járai Máté és felesége, Kíra gyermekvállalása már többször téma volt. Először a Nyerő Páros című realityben feszegették a témát, majd Friderikusz új műsorában, az Életünk történetében is szóba került a gyermek-kérdés.„Ma @jakupcsekgabi - val beszélgettünk arról, hogy vajon miért tabu téma még mindig, ha valaki úgy dönt, nem vállal gyereket. Szólok, amikor adásba kerül"

– osztotta meg Kíra követőivel.

A bejegyzésből kiderül, hogy mivel egyelőre csak a felvétel történt meg, nem tudni, hogy mikor kerül adásba a beszélgetés.

Noha, részben kiderült már, hogy Kíra retteg az elköteleződéstől (nyitott házasságban élnek Mátéval – a szerk.), de félnek tőle, hogy megbánhatják ezt a döntést.

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a további részleteket, hogy pontosan miért döntöttek így Járaiék és esetleg van-e még visszaút.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!