Járai Kíra a nyitott házasság egy árnyoldaláról mesélt - ifaktor
Járai Kíra garbóban ül

Járai Kíra egy YouTube-csatorna műsorának egyik vendége volt, mely Pár Perc Adrival névre hallgat. A beszélgetés során egy ponton szóba jött a Mátéval való nyitott házassága is.


Annak ellenére, hogy egyre elfogadóbb és megértőbb társadalomban élünk, még bőven akadnak olyan témák és irányok, melyek megbotránkoztatják a közvéleményt, ide sorolható sok egyéb mellett a nyitott házasság is, melyben Máté és Kíra él már több éve.

A házaspár arra esküszik, hogy ettől ég köztük még továbbra is az a bizonyos tűz. Ahányszor erről kérdezgetik őket mindig készséggel válaszolnak a kérdésekre, amely során többször is hangoztatták, hogy elképzelhetetlen mély kapcsolat és hatalmas bizalom kell ahhoz, hogy jól működjön egy nyitott házasság, illetve mindkét félnek akarnia kell.

Na de lehet e féltékeny a másik ilyen esetben? Kíra elmesélte, hogy vele már megesett egyszer, főleg azért, mert nagyon eltérőek voltak a másik hölggyel kívül-belül. Hozzátette azt is, hogy Máté abban a viszonyban máshogy viselkedett, mint előtte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!