Járai Máté nem tudja, milyen lenne Kíra betegsége nélkül - ifaktor
Járai Kíra és Járai Máté
Járai Kíra köztudottan bőrbetegségben szenved. A népszerű influenszer most a vitiligo világnapján vallott a betegséggel kapcsolatos érzéseiről.


„Június 25. a vitiligo világnapja. Emlékszem, hogy amikor 16 évesen kijött rajtam az első fehér folt, úgy éreztem itt a világvége. Azonnal tudtam, hogy vitiligo, hiszen anyukámnak is van és bár rajta sosem láttam csúnyának, kamaszként óriási traumát jelentett"

– írta Kíra a bőrbetegség világnapján, aki kamaszként gyűlölte a fehér foltokat, amelyek igazi traumát jelentettek számára.

„Aztán teltek az évek, egyre több foltom lett és egyik nyáron azon kaptam magam, hogy kifejezetten szeretem a kezemet ilyen foltosan, és ha most hirtelen lenne rá gyógymód, akkor sem kezeltetném. Hozzám tartozik és kifejezetten szexi. Így vagyok, én"

– zárta a posztját Kíra, aki végül megbékélt, sőt (!) jobban megszerette magát a betegséggel együtt.

Akárcsak Járai Máté, aki szerint Kírát el sem tudná képzelni a foltok nélkül, s ezt meg is osztotta szerelmével a kommentszekcióban:

„El sem tudlak képzelni nélküle... Annyira Hozzád tartozik"

– írta Járai Máté.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!