Járai Máté élő adásban evett bogarakat a Reggeliben - ifaktor
Az RTL reggeli műsorának egyik vendége Szabó Mariann a Bogárétel Alapítvány elnöke volt, aki háromfajta rovarból készült étellel érkezett a stúdióba.


Járai Máté eldöntötte, hogy bármi történjen ő megkóstolja az ételeket, amire azért valószínű nem sokan vállalkoztak volna. A háromfogásos menü mézes-fűszeres sáskából, wasabi bundás tücsökből és lisztkukacos muffinból állt. A műsorvezető arckifejezésén a kóstolás után azért az látszott, hogy nem lesz a mindennapi étkezésének része a rovarokból és bogarakból készült ételek.

A beszélgetés során arra is fény derült, hogy a csótánynak leginkább a kéksajtra hasonlít az íze, a poloskának pedig almás-fahéjas íze is lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Amerikáról és egy egészséges világról nosztalgiázott Radics Gigi

Radics Gigi egy 2018-as San Diegóban készült képet posztolt Instagram-oldalán, amikor még sem ő, sem senki más nem gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra egyszer csak megváltozik az életünk.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!