Járai Máté élő adásban evett bogarakat a Reggeliben - ifaktor
Az RTL reggeli műsorának egyik vendége Szabó Mariann a Bogárétel Alapítvány elnöke volt, aki háromfajta rovarból készült étellel érkezett a stúdióba.


Járai Máté eldöntötte, hogy bármi történjen ő megkóstolja az ételeket, amire azért valószínű nem sokan vállalkoztak volna. A háromfogásos menü mézes-fűszeres sáskából, wasabi bundás tücsökből és lisztkukacos muffinból állt. A műsorvezető arckifejezésén a kóstolás után azért az látszott, hogy nem lesz a mindennapi étkezésének része a rovarokból és bogarakból készült ételek.

A beszélgetés során arra is fény derült, hogy a csótánynak leginkább a kéksajtra hasonlít az íze, a poloskának pedig almás-fahéjas íze is lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!