Járai Máté először vezette a RTL Klub egyik műsorát - ifaktor

Korábban már beszámoltunk róla, hogy új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggeli csapatához. A debütálásra most került sor, Járai volt Peller Mariann társa a mai adásban.


„Hálás vagyok a lehetőségért!!! Imádom!!! Adrenalin!!! Köszönöm, hogy fogod a kezem, édes"


– írta a poszthoz a Jászai Mari-díjas színész.

Ebből kiderül, hogy a már rutinos műsorvezetőnek számító Peller Mariann, amiben csak tudta segített a Járait, aki több száz előadással a háta mögött, igazán a Nyerő Páros című realityből ismerhette meg a nagyközönség, ahol párjával, Kírával egészen a döntőig menetelt.

Még ha volt is egy kis „adrenalin", az első adás remekül sikerült. Hasonló folytatást kívánunk neki az újdonsült szerephez!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!