Járai Máté és Járai Kíra voltak a tegnap esti Életünk története vendégei - ifaktor
Járai Máté és Járai Kíra

A Nyerő Párosból megismert Jászai-Mari díjas színművész Járai Máté és felesége, Kíra voltak a tegnap esti adás vendégei, ezúttal ők néztek szembe az öregedés velejáróival. Aki nézte a Nyerő Párost, számára már kiderülhetett, hogy nyitott házasságban élnek, többek között erről is mesélnek a műsorvezető, Friderikusz Sándornak.


A műsor legelején Máté gyerekkoráról beszélgettek, ami hétköznapinak abszolút nem nevezhető, ugyan is az akkori kor kiemelkedő alakja és Kossuth-díjas írója Illés Béla volt a dédnagyapja. Ennek köszönhetően Máté és a szülei nagy jómódban éltek, amit a költekezés, bulizás jellemzett. Utánpótlás hiányában, mivel a szülők nem dolgoztak, annak betudván, hogy az örökségük miatt megengedhetik maguknak- Máté szerint ma már senki nem mondaná meg róluk hogy egyszer milyen jómódúan éltek egy budai villában.

Kíra fiatalkorára kitérve- ő egy teljesen más családi metódusban nevelkedett, mint Máté. Kettejük története gimnazista korukban kezdődött, amikor is életre szóló szövetség született közöttük. Öt év barátság után nyitottak egymás felé, mint szerelmespár. Majd 14 év együttlét után döntöttek úgy, hogy a 'szabályoknak'' és az elvártnak beintve kipróbálnának valami nem megszokottat. Ez pedig a nyitott házasság volt, amiben már nem csak ketten szerettek volna szerepelni.

Ma már nyolc éve élnek így, amely saját bevallásuk szerint jótékony hatással van kapcsolatukra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!