Járai Máté fog énekelni a Nagy szám következő részében - ifaktor
Az RTL Klub új, saját gyártású riportfilmsorozatában, a Nagy számban Kovács Patrícia műsorvezetésével népszerű sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül.


„Hatalmas megtiszteltetés ilyen sztárokkal egy műsorban szerepelni... és elénekelni a NAGY SZÁM-ot!!! Nagy örömmel csináltuk! Remélem, szeretni fogjátok! Most szerda (31-e) 22:15! Köszönöm"

– jelentette be az Instagram-oldalán Járai.

A műsorban – többek között – korábban már Fluor Tomi és Istenes Bence is előadta élete számát, s bepillantást engedett a karrierjébe, valamint magánéletébe is. Most Járai Mátén a sor, akinek nem ismeretlen terep az éneklés, hiszen a színházban gyakran játszik zenés darabokban is – ráadásul olyan népszerű szerepekben tündökölt, mint a Dzsungel könyve kígyója, Ká vagy a Figaro házasságában a címszereplő, Figaro.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!