Járai Máté nagyon nehéz napokat él - ifaktor
Járai Máté és Járai Kíra.
Az RTL Klub Reggeli műsorvezetőjének élete fenekestül felfordult az utóbbi időben. Elvesztette szeretett nagymamáját, most pedig feleségét, Kírát is elvesztette egy időre, hiszen sokáig távol lesz a színész kedvesétől.


A magyar színészlegenda, Törőcsik Mari elvesztését még aligha dolgozta fel Járai. A Reggeli házigazdája rendkívül jó viszonyban volt fogadott nagymamájával, aki Járai nagyapjának, Maár Gyula filmrendezőnek volt a felesége.

Mindezek után Máténak most hónapokat kell eltöltenie felesége nélkül is, hiszen a Survivor forgatása miatt előreláthatólag hónapokra egy szigeten lesz a műsorvezető.

Járai szerint még sosem volt hosszútávon Kíra nélkül és felesége is nehezen viseli Máté hiányát.

„Egy újabb nagy erőpróba mindkettőnknek, de ezúttal külön. Mintha kitéptek volna egy darabot belőlem... De a játék végére két megerősödött egész emberként leszünk újra egyek @jaraimate!"

– írta Kíra az Instagram-oldalán.

„Életem talán legnehezebb kihívása: forog a SURVIVOR! Én is a játékosok között! Drukkoljatok nekem, hogy elhiggyem magamról: túlélő vagyok, nem áldozat!"

– ezt pedig Máté írta, de Kíra ide is hozzászólt a bejegyzéshez:

„Bár ezt tudom, hogy most nem olvasod, de iszonyúan hiányzol nekem!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!