Járai Máté nagyon nehéz napokat él - ifaktor
Az RTL Klub Reggeli műsorvezetőjének élete fenekestül felfordult az utóbbi időben. Elvesztette szeretett nagymamáját, most pedig feleségét, Kírát is elvesztette egy időre, hiszen sokáig távol lesz a színész kedvesétől.


A magyar színészlegenda, Törőcsik Mari elvesztését még aligha dolgozta fel Járai. A Reggeli házigazdája rendkívül jó viszonyban volt fogadott nagymamájával, aki Járai nagyapjának, Maár Gyula filmrendezőnek volt a felesége.

Mindezek után Máténak most hónapokat kell eltöltenie felesége nélkül is, hiszen a Survivor forgatása miatt előreláthatólag hónapokra egy szigeten lesz a műsorvezető.

Járai szerint még sosem volt hosszútávon Kíra nélkül és felesége is nehezen viseli Máté hiányát.

„Egy újabb nagy erőpróba mindkettőnknek, de ezúttal külön. Mintha kitéptek volna egy darabot belőlem... De a játék végére két megerősödött egész emberként leszünk újra egyek @jaraimate!"

– írta Kíra az Instagram-oldalán.

„Életem talán legnehezebb kihívása: forog a SURVIVOR! Én is a játékosok között! Drukkoljatok nekem, hogy elhiggyem magamról: túlélő vagyok, nem áldozat!"

– ezt pedig Máté írta, de Kíra ide is hozzászólt a bejegyzéshez:

„Bár ezt tudom, hogy most nem olvasod, de iszonyúan hiányzol nekem!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!