Jason Momoa elkezdte az Aquaman 2 forgatását - ifaktor
Jason Momoa félmeztelenül az Aquaman forgatásán

A király visszatér Atlantisz trónjára.


A DC-világ rajongói szinte tűkön ülve várták, hogy mikor jelentik be azt, aminek most eljött az ideje? Jason Momoa visszatér és hivatalos forrásokból megerősített tényként dobták be a hírvilágba, miszerint el is kezdték forgatni már az „Aquaman 2"-t.

Egy mostani Instagram-posztban Momoa videóban jelentkezett be Londonból. Az „Aquaman: Elveszett királyság" című filmet James Wan rendezi.

A videóban elmondja Momoa, hogy jó az idő, király ott lenni és holnap kezdi az Aquaman 2 forgatását. Majd egy kis morzsát is elszórt a rajongóknak, miszerint utolsó napjait éli barna hajú férfiként, hiszen a szerep megköveteli, hogy szőkévé változzon majd.

A filmben visszatérnek a régi színészek, valamint Momoa szerepet kapott a sztori írásában is. Az év elején elmondta, hogy roppant izgatott, amiért a sztoriban is helyet kaphatott, mint kreatív munkatárs.

A film 2022. december 16-ra várható a mozivásznakon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!