Jelentkezz Magyarország első iFaktor tehetségkutatójába! - ifaktor
Wisperton,Makk Adri, Szomjas Jennifer, Jázmin közös fotója

A TikTok-on éled az életed és szeretnéd megmutatni a világnak, ki vagy? Akkor ez a verseny neked szól! Jelentkezz Magyarország első számú iFaktor tehetségkutatójába és nyerd meg értékes nyereményeinket! Keressük Magyarország új TikTokker sztárjait!Lapunk elindítja az első TikTokkereknek szóló tehetségkutatóját, ahol a legvagányabb arcok értékes nyereményekkel gazdagodhatnak majd, ráadásul a versenyen 4 szenzációs mester – Lady Szomjas, Makk Adri, Whisperton és Hollósi Jázmin – kíséri végig a tehetségek útját!

Mire is számíthatnak a jelentkezők? Nem lesz meglepetés, hogy videókat várunk majd Tőled, melyekhez a témákat mi adjuk majd.

A versenyzőktől nem várunk semmi extrát – nem kell fél perc alatt kiraknod a Rubik kockát, sem megfejtened kusza matematikai egyenleteket. Egyet kérünk: 100 %-ban add önmagad!

A néhány héten át tartó 4 körös verseny első szakaszában 50-en mérettetik meg magukat, melyből a legjobb 32 jut majd tovább. A második körben feleződik a tehetségek száma, 16-an kerülnek csupán a harmadik fordulóba. A negyedik etapban nyolcan csillogtathatják meg tehetségüket, az ötödik körre négyen maradnak, a mindent eldöntő hatodik fordulóban pedig a két legszerencsésebb versenyezhet az első helyért.

A verseny weboldalunkon, Magyarország első influenszer hírportálján, az www.ifaktor.hu -n zajlik majd, ahol a nézők szavazni fognak a videókra és az a versenyző jut a következő körbe a párbajok folyamán, aki a legtöbb szavazott kapta!

Még egy jó hír! Az elődöntőbe jutottak duettezni is fognak valamelyik mesterünkkel!

A díjátadót augusztus 28-án tartjuk a várva-várt iFaktor fesztiválon, ahol az összes hazai TikToker mellett Téged is bemutatunk!

Ha szeretnél Te is TikTok sztárrá válni és gazdagodni egy:

  • Xiaomi Mi Dual 5G okos telefonnal,
  • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro elektromos rollerrel,
  • Xiaomi Mi Watch okosórával,
  • két főre szóló, két éjszakás wellness hétvégével a Dráva Hotel Thermal Resort-ban és
  • 100 ezer forint készpénzzel,

akkor nincs más dolog, mint megadni a telefonszámod, vagy egy e-mailt írni az tehetsegkutato@ifaktor.hu-ra!

Bízunk benne, hogy szívesen részt veszel a tehetségkutatónkon, és ki tudja, jövőre lehet Lady Szomjas, Makk Adri, Whisperton és Hollósi Jázmin mellett Te leszel a TikTok legújabb felfedezettje!

Jelentkezz és legyél Te Magyarország első közösségi média tehetségkutatójának nyertese!

iFaktor tehetségkutató, keressük Magyarország új TikTokker sztárjait!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!