Jelentős változtatásokra készül oldalán a Facebook - ifaktor
Jelentős változtatásokra készül oldalán a Facebook
A változások főként a közszereplők, hírességek oldalait érinti majd.


Komoly változtatásokat eszközöl oldalán a Facebook, amik fokozatosan, a következő hetekben-hónapokban jelennek majd meg a közösségi platformon. A legjelentősebb változtatás az lesz, hogy a közéleti személyiségek, hírességek, politikusok, cégek oldalán megszünteti a „Tetszik" gombot. Ezentúl, csak a követők száma fog megjelenni, ez ugyanis, sokkal reálisabb képet ad arról, hogy egy oldal hány embert ér el.

A másik jelentős változás, hogy ezek a bizonyos oldalak kapnak egy saját hírcsatornát, hogy így könnyebben kapcsolatba tudjanak majd lépni rajongóikkal.

A Facebook egy új Q&A (kérdezz-felelek) formátumot is bevezet, ami szintén abban segédkezik majd, hogy egy adott oldal minél hatékonyabban kapcsolatba tudjon lépni a követőkkel. Ennek alapját az adta, hogy látták, hogy az Instagramon az influenszerek milyen közvetlen kommunikációt tudnak folytatni a rajongókkal, akik egyszerűen csak Insta-storyban felteszik a kérdéseiket, és ugyanitt érkezik rá a válasz.

(Techcrunch)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!