Jennifer Aniston elmondta, Brad Pitt „csodálatos” - ifaktor
Jennifer Aniston Brad Pitt díjátadón fekete ruhában

Közeleg az új "Jóbarátok" sorozat és ennek alkalmából a lányok visszaemlékeztek, kivel volt a legjobb dolgozni.


Jennifer Aniston, miközben visszaemlékeztek egy interjú keretein belül, elmondta, hogy számára a legjobb élmény az volt, mikor Brad Pitt-tel dolgozhatott együtt egy epizódban.

Az "Access Hollywood" nevű reggeli beszélgetős műsorban vendégeskedtek a "Jóbarátok" női szereplői, Courteney Cox, Lisa Kudrow és Jennifer Aniston. Nem is kertelt a műsorvezető Kit Hoover és azt a kérdést tette fel nekik, hogy nevezzék meg azokat a sztárokat, akikkel a legszívesebben dolgoztak együtt az eddigi forgatások alatt.

Miután Courteney és Lisa elmondta, hogy számukra fantasztikus élmény volt együtt dolgozni olyan sztárokkal, mint Ben Stiller, Charlie Sheen, Tom Selleck, Reese Witherspoon, vagy Paul Rudd, Aniston ledobta a bombát.

„Mr. Pitt csodálatos volt!"

mondta Aniston, majd Kudrow helyeslően hozzátette

„Tényleg az volt!"

Az 57 éves színész, a 8. évadban tűnt fel mint Aniston volt osztálytársa. Ugyan több részben nem jelent meg Pitt, ezért az egy belépőért Emmy-díjra nevezték.

Hozzá kell tenni, hogy 1998-ban a szóban forgó páros randizni kezdett, majd 2000-ben össze is házasodtak és egészen 2005-ig együtt voltak. Miután pedig a színésznő bejelentette 2018-ban, hogy elvált akkor férjétől Justin Theroux-tól, elindultak a pletykák, hogy hátha a páros újra egymásra talált-e, tudatában annak, hogy Pitt 2016-ban elvált feleségétől, Angelina Jolie-tól.

Sajnos le kell romboljuk az ábrándozásokat, hisz a Pitt és Aniston forrásai is megerősítették, hogy nincs semmilyen jellegű romantikus kapcsolat a két fél között és viccesnek, egyben kicsit ijesztőnek tartják, hogy a rajongók ennyire újra együtt akarják őket látni.

Az új részekben azonban újra láthatjuk majd Witherspoon-t és Selleck-et is, ugyanakkor elég valószínűtlen, hogy ez Pitt-ről is elmondható lenne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!