Jennifer Aniston és David Schwimmer nem csak barátok voltak - ifaktor
David Schwimmer és Jennifer Aniston erkélyen beszélgetnek

Szinte mindenki várta már, hogy a Jóbarátok sorozat új epizódjai a képernyőre kerüljenek. Több titokra is fény derült a műsor külön kiadásában. Figyelem! A cikkünk spoiler-t tartalmaz!


Jennifer Aniston és David Schwimmer megragadta az alkalmat, így egy James Corden által vezetett beszélgetős, külön kiadásban beszéltek többek között arról is, hogy milyen érzelmi szálak fűzték őket egymáshoz.

A Jóbarátok sorozat sztárjai, név szerint Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, vendégei voltak James Corden-nek, a több mint két és fél órás beszélgetős műsorban, ahol a műsorvezető Corden arra is rákérdezett, hogy volt-e valakinek a másikkal, bármilyen románca, tv képernyőn kívül.

„Ömm..hát…David"

mondta Aniston, kínosan David felé mutatva

„Igen az első évadban mi, vagyis én, eléggé bele voltam zúgva Jen-be."

válaszolt David

„Kölcsönös volt."

egészítette ki Aniston a színészt.

Schwimmer így folytatta

„Volt egy bizonyos pont, amikor nagyon durván egymásba voltunk esve, de mindig is két hajó voltunk, amik folyton elhaladtak egymás mellett, mert valamelyikünknek mindig volt valakije, így sosem léptük át azt a bizonyos határt. Tiszteletben tartottuk, de.."

Mielőtt a színész befejezte volna a mondatát, LeBlanc közbevágott egy

„Lószart"

kifejezéssel, majd szürcsölt egyet a bögréjéből. A közönség természetesen tapsolt és ujjongott.

„Viccelek"

mondta LeBlanc.

„Emlékszem, egyszer mondtam David-nek, hogy milyen vicces lenne, ha az első csókunkat egy egész ország látná a TV-ben. Természetesen így történt. Az első csókunk a kávézóban csattant el."

jegyezte meg Aniston, miközben a Central Perk kávézóra mutatott, ahol a jelent történt.

„Minden imádatunkat és egymás iránti érzelmünket beletettük Ross és Rachel csókjába."

Ezt követően, hogy Aniston és Schwimmer is válaszoltak Corden kérdésére, a következő kép az volt, hogy a 6 sztár, Monica háza előtt ülnek és felidézik azt a bizonyos jelenetet.

„Az a jelenet a kávézóban, másnap visszanéztem és könnybe lábadt a szemem."

mondta Cox.

„A „feszültség" is érezhető volt, egyszerűen tökéletes volt minden. Nagyon boldog vagyok, amiért nem csókolóztatok előtte, mert persze nagyon jó színészek vagytok, de apám, az nem volt semmi."

fűzte hozzá a színésznő.

„Hát igen, nem igazán voltunk jó színészek."

viccelődött Aniston.

Schwimmer folytatta a visszaemlékezést.

„Visszagondolva az első 1-2 évre, amikor forgatás közbeni szüneteken voltak olyan pillanatok, amikor egymást ölelgetve ültünk a kanapén és arra gondoltam, hogy a viharba nem veszi észre senki, hogy egymásba vagyunk zúgva?"
„Tudtuk..Tudtuk."
„Egyértelműen biztosra tudtuk."

mondta Perry és Cox.

„Milyen jó, mert ha összejött volna és aztán nem működött volna, akkor nem lett volna annyira tökéletes, mint amilyen volt."

fejezte be Cox.

Amellett, hogy Corden meginterjúvolta a 6 sztárt, a sorozat producerei és készítőit is mikrofon végre kapta, akik beszéltek arról, hogy mi ihlette meg őket, a sorozat folytatásáról. Ebben az interjúban a vezető-producer arra is kitért, hogy Monica és Chandler románca eredetileg nem tartott volna ilyen sokáig, azonban mikor a rajongók egyre többször tetszésüket fejezték ki a történet alakulása mellett, így végül úgy döntöttük együtt hagyjuk a két barátot.

„Az egyik alkalommal, mikor a közönséget hallgattuk, a legtöbb reakció akkor volt, mikor Londonban forgattunk és Monica és Chandler egy ágyban voltak."

mondta Kauffmann.

Crane hozzátette, hogy

„Az volt az a bizonyos pillanat, amikor átgondoltuk Chandler és Monica kapcsolatát, mert az eredeti terv az volt, hogy csak együtt alszanak Londonban, egy rövid kis jelenet lett volna, de aztán végül egy kis humor belecsempészve, nyitva hagytuk a kérdést egy olyan szöveggel, hogy 'Jajj Istenem, mit tettünk?'"

A producerek hozzátették, hogy figyelemmel kellett kísérjék a sztorit és a reakciókat, de az már a szezon vége volt. Tudták, hogy ez egy nagyon erőteljes jelenet, amit részleteibe nyúlóan érdemes felfedezniük.

„Még mindig nem tudjuk, hogy meddig fajuljon a dolog. Továbbra is azt gondoltuk, hogy egy csipetnyi titkolózás és bujdosás, rengeteg új és vicces jelentet tartogathat."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!