Jennifer Garner John Miller újra együtt? Talán igen, talán nem - ifaktor
Egy lehetőséget már elszalasztott, most azonban boldogságra törekszik Jennifer Garner

Miután a hollywoodi színésznő, Jennifer Garner 2015-ben végleg elvált akkori férjétől, Ben Afflecktől, hosszabb ideig gyakorolta a szingli-anyáskodást, hiszen 3 közös gyermeket nevelnek felváltva a fenegyerekkel.


2018-ban azonban feltűnt a láthatáron John Miller, a CaliGroup vezérigazgatója, akivel szinte azonnal egymásba estek. John is hozott anyagból dolgozik, hiszen ex-feleségével két gyermeket nevelnek, szintén felváltva. Talán ezért nem volt meglepő, hogy ennyire hamar megtalálták a közös hangot. A kapcsolatukat tovább erősítette, hogy a lakhelyük is ugyanabban a városban van, így szinte minden adott volt, hogy a színésznő és az éttermi szokások modernizációjának vezérigazgatója egy párt alkothassanak.

Ezt követően John rendkívül buzgó módon kereste a lehetőségeket a kapcsolatuk megkoronázására, a házasságra, azonban Jennifer úgy érezte, John roppant mód sietteti ezt az egészet, így ugyan békés úton, de kapcsolatuk végére pont került.

Néhány hete azonban új napvilágot látott kettejük kapcsolata. A pár újra gondolta az egész kapcsolati stratégiát és úgy gondolják itt az esély, hogy nekifussanak még egyszer. Ezen a ponton viszont teljes mértékben szem előtt tartják mind a gyermekeik lelki egészségét mind pedig sajátjukat, így az újra ismerkedés kezdetét egy óvatos közeledési rituáléval indította a sztárpár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!