Jennifer Lopez exe is részt vette David Beckham fiának a születésnapi buliján - ifaktor
David Beckham fia, Cruz február 20-án ünnepelte a 16. születésnapját, amely alkalmából egy nagy összejövetelt tartottak Miamiban.


Sok kép készült az eseményen, az egyiken pedig J-Lo korábbi párja Marc Anthony is látható, aki David Beckhammel, Dave Grutman night club tulajdonossal és a szülinapossal áll Cruz háromemeletes tortája előtt. Az óriási torta graffitivel van végig díszítve, ami a legkisebb Beckham fiúnak a hobbija, ebből bőven kaphatunk ízelítőt is, ha Cruz Instagram-oldalára tévedünk.

A buliban egyébként további hírességek is feltűntek, Kristín Ólafsdóttir filmrendező például Bechhamék lányával Harperrel látható egy képen, de Jonathan Chaben is ott volt, aki Kardashianék köreiből jól ismert, hiszen nagy szerepet vállalt a család reality műsoraiban.

És természetesen a boldog apuka Instagram-oldalát is ellepték a fia születésnapjával kapcsolatos posztok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!