Jessica Beal végre beszélt „titkos COVID gyerekéről" - ifaktor
Justin Timberlake és Jessica Beal mosolyognak kabátban és sapkában

Justin Timberlake hónapokkal ezelőtt már pedzegette a leendő gyermekük születését, azonban most Jessica mesélt arról, hogyan is történt mindez.


Jessica Beal és Justin Timberlake második gyermeke is világra jött. Noha nem mai hír, hisz Phienas már 11 hónapos, azonban most beszélt először a büszke édesanya, hogyan is élték meg, hogy a koronavírus kellős közepén született meg újabb gyermekük.

A Shepard's podcastben, Dax Shepardnek, Jessica viccesen elmondta, hogy olyan volt, mintha lenne egy „titkos COVID gyerekük".

„Nem úgy készült, hogy titok marad, csak jött a COVID és a családommal elmentünk Montanaba, aztán ott maradtunk."

jegyezte meg Jessica.

Továbbá azt is elmondta, hogy ő és Timberlake szinte már azt is elfelejtették, hogy milyen egy újszülöttel az élet és hogy újra kell kalibrálják a mindennapjaikat.

„El is felejtettem, hogy mi történik… A személyiségeddel, az emberi léteddel. A partnereddel, a már jól beállt alvási idővel. Elfelejtettem. Nagyon boldog vagyok, hogy már a 11. hónapban vagyunk, mert hát nagyon kemény volt."

mondta Jessica.

Azon is aggódott az édesanya, hogy a koronavírus okozta egészségügyi előírások és biztonsági protokoll miatt, férje nem lehet majd ott mellette. Mire Phineas érkezett, azonban ezeket a rendelkezéseket egy kicsit enyhítették, így Timberlake ott lehetett mellette és foghatta a kezét.

„Ha nekem ott egyedül kellett volna lennem, szörnyű lett volna. Nagyon féltem volna."

Két gyerekkel az élet nem egyszerű és Jessica elmondása szerint brutálisan nehéz megtalálni az egyensúlyt a mindennapokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!