Jessie J beszélt az éneklés okozta gyötrelemről és betegségről - ifaktor
Jessie J a vörös szőnyegen egy zöld elegáns ruhában

Szívszorító, ahogy az énekes beszámolt a hangszalag csomójáról és belső fülének gyulladásáról is.


Jessie J-nek egy időre le kellett állnia az énekléssel, mivel a hangjának helytelen használata hangszalag csomót eredményezett a torkában, ami csökkenti a hang frekvenciatartalmát és gége fájdalmakat, valamint folytonos kiszáradást eredményez. Ezen felül pedig Meniére-betegséggel is kezelték.

A 33 éves brit énekesnő, egy videót osztott meg Instagramon, ahol könnybe lábadt szemekkel énekeli új dalát, az „I Want Love"-ot. A bejegyzésben pedig leírja, hogyan befolyásolta egészségügyi állapota az énekes karrierjét.

"Azt kérték, hogy küldjek el egy videót egy beszédterapeutának, amin halkan éneklek, hogy halhassa a hangomat. Az első dal, amit gondoltam, hogy énekelni fogok, az „I Want Love". Hallgatom magamat ahogy énekelem és egyszerre kerülget a sírás és a sebezhetőség érzése."

Írta az énekesnő.

A Grammy-jelölt énekest még tavaly decemberben diagnosztizálták a Meniére-betegséggel, ami a belső fül gyulladását eredményezi. Majd a leírásban kifejti, hogy mióta felvették a videóban hallgató dalt, nem is tudta elénekelni egyszer sem, mivel hangszalag csomó alakult ki a torkában.

„Nagyon nehéz nem énekelni. Ez az életem és a boldogságom forrása. Csöndben lenni nem olyan dolog, amiben jó vagyok, vagy önmagam lehetek."

írta Jessie

Az énekesnő állapota azóta sem javult és mióta diagnosztizálták nála a különféle betegségeket, nem is képes énekelni, amit lelkileg is brutálisan nehéz feldolgoznia.

„6 különböző orvos nézte, ahogy 8 különböző kamerát dugtak fel az orromba."

hozzátette, hogy az elmúlt pár hónapban, ugyanazt a hatféle étkezést kell ismételgetnie.

Elmondása szerint, miután abbahagyta az éneklést, a hangszalag csomó elkezdett apadni és felszívódni, azonban a doktora szerint, ahogy újrakezdi az éneklést, újra elő fog jönni.

„Az igazság az, amit mindig is mondok a színpadon. Az én legnagyobb leckém az életben, az egészségem, és benne vagyok. Átélem. Ez az én életem és tudom, hogy azért állították elém ezt az akadályt, mert képes vagyok leküzdeni."
„Sokkal rosszabb is lehetne…"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!