Jó hírt közölt rajongóival Rico és Miss Mood - ifaktor
Rico és Miss Mood háta mögött már több éves sikeres közös munka áll, most azonban újabb nagy dobásra készülnek, hiszen hamarosan megjelenik a második lemezük.
„Hosszas telefonos egyeztetés után szeretnénk tudatni veletek, hogy HAMAROSAN jön a 2. RICO x MISS MOOD lemez!🔥 Vigyétek a hírét és írjátok meg nekünk, hogy Ti milyen zenékre témákra, közreműködőkre számítotok az új albumon?!🤘🏼😎"

– írta Instagram-posztjában a rapper.

A páros első lemeze a Vihar címet kapta, ami egyben a leghíresebb számuk is, hiszen jelenleg 30 milliós megtekintésnél tart a YouTube-on. De ezenkívül is olyan dalok csendülnek fel rajta, mint a legnagyobb videós közösségi oldalon szintén hatalmas népszerűségnek örvendő Keresem a bajt, vagy épp az Örökké fiatalon.

Rico és Miss Mood párosa azért is különleges, mert ők tényleg szinte teljesen ismeretlenül a közösségi médiában építették fel karrierjüket, és tettek szert országos ismertségre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bochkor Gábor teljesen kiakadt! Most megtudhatjuk miért nincs fenn egyetlen közösségi oldalon sem

Bochkor Gábor rádióműsorában egy betelefonáló éppen Sári Évit támadta és a műsorvezető keményen fejezte ki nem tetszését, valamint elmondta miért nem kedveli a közösségi hálókat.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!