Jó hírt közölt rajongóival Rico és Miss Mood - ifaktor
Jó hírt közölt rajongóival Rico és Miss Mood
Rico és Miss Mood háta mögött már több éves sikeres közös munka áll, most azonban újabb nagy dobásra készülnek, hiszen hamarosan megjelenik a második lemezük.

„Hosszas telefonos egyeztetés után szeretnénk tudatni veletek, hogy HAMAROSAN jön a 2. RICO x MISS MOOD lemez!🔥 Vigyétek a hírét és írjátok meg nekünk, hogy Ti milyen zenékre témákra, közreműködőkre számítotok az új albumon?!🤘🏼😎"

– írta Instagram-posztjában a rapper.

A páros első lemeze a Vihar címet kapta, ami egyben a leghíresebb számuk is, hiszen jelenleg 30 milliós megtekintésnél tart a YouTube-on. De ezenkívül is olyan dalok csendülnek fel rajta, mint a legnagyobb videós közösségi oldalon szintén hatalmas népszerűségnek örvendő Keresem a bajt, vagy épp az Örökké fiatalon.

Rico és Miss Mood párosa azért is különleges, mert ők tényleg szinte teljesen ismeretlenül a közösségi médiában építették fel karrierjüket, és tettek szert országos ismertségre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!