Joe Lara, egy szörnyű balesetben életét vesztette - ifaktor
Mindenki „Tarzan"-ja és felesége, egy repülőgép balesetben vesztette életét.

Joe Lara, a Tarzan: The Epic Adventures amerikai tv-sorozat és világhírű film sztárja, egy sétarepülő út közben lezuhant, majd egy tóba csapódott és életét vesztette egész családjával és barátaival együtt.

A magángép Nashville mellől, a Smyrna repülőtérről szállt fel és Palm Beach-re tartott Floridába. Nem sokkal a felszállást követően eddig ismeretlen okokból a Percy Priest tóba csapódott.

A tűzoltók egy teljes estén keresztül próbálták kiszabadítani a roncsba szorult testeket, majd amikor végre sikerült nekik, megerősítették a személyazonosságukat. Joe Lara egyike volt annak a 7 embernek, akik vele utaztak és szintén nem élték túl a tragédiát. Köztük volt Joe felesége Gwen Lara, valamint 5 helyi, akikkel egy templomba jártak.

Lara 1996 és 2000 között játszotta Tarzant, a dzsungel hősét. A sorozatban 22 részen át hozta a karaktert, valamint a nagysikerű film a Tarzan Manhattanben főszereplője volt.

Ezen kívül olyan filmekben játszott még, mint az „Utolsó apacs", „Amerikai kiborg", „A hét mesterlövész", vagy a „Baywatch".

Összesen 28 film köthető a nevéhez, melyben szerepelt a színész.

Gwen-nek és Joe-nak három gyermeke van. Gwen 58 éves volt, míg Joe 66.

Nyugodjanak békében!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!