John Travolta a lányával alkotta újra a Grease legendás táncjelenetét - ifaktor
John Travoltáék egy a Super Bowlra készült reklámfilmben idézik fel a Grease legismertebb táncmozdulatait.


Azt már megszokhattuk, hogy a világ egyik legnézettebb televíziós sporteseményén a Super Bowlon, rendre nagyon kreatív reklámokkal találkozhatunk. Persze nem véletlen, hogy a cégek ilyenkor kitesznek magukért, hiszen idén a CBS egy félperces reklámspotot mintegy 5,5 millió dollárért értékesített.

A több mint 40 éves film ikonikus mozdulatai egy ilyen reklámban tűnnek fel, ráadásul ismét John Travolta tolmácsolásában. Partnere azonban ezúttal nem Olivia Newton John volt, hanem lánya, Ella, akivel a cselekmény szerint épp egy TikTok-videót vesznek fel.

Az Egyesült Államok legfontosabb sporteseményére pedig magyar idő szerint hétfő éjszaka kerül sor, ahol a hazai pályán játszó Tampa Bay Buccaneers a Kansas City Chiefs gárdáját fogadja, és a félidejében többek között ezzel a reklámmal is találkozhatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!