Johnny Depp, az utánozhatatlan Ikrek! - ifaktor
Jhonny Depp szemüvegben, fülbevalókkal

Sármos, jóképű és kivételes egyéniség. A nők epekednek utána, a rendezők megvesznek érte, a nagyvilág rajong a filmjeiért. Bizony, ez az ember nem más, mint a híres kalózként elhíresült Johnny Depp.


Név: Johnny Depp
Születési idő: 1963. június 9.
Születés időpontja: 8:44
Születés helye: Egyesült Államok, Owensboro
Foglalkozás: színész
Csillagjegy: ikrek

Kétségtelenül Johnny Depp Hollywood egyik legtehetségesebb színésze, így nem meglepő, hogy az Ikrek jegyében született. Természetesen Johnny is büszkén viseli a csillagjegyhez tartozó meghatározó tulajdonságokat – kiemelkedően humoros, büszke intellektuális és kommunikációs képességeire, de a különböző helyzeteket is rugalmasan kezeli.

A jegy szülöttjei általában nyughatatlan típusok, így nem meglepő, hogy Depp 15 évesen abbahagyta az iskolát. Sosem tud nyugodtan a fenekén ülni, mérhetetlenül kíváncsi és mindig mindent fel akar fedezni a nagyvilágban és önmagában is. Kevesen tudják ugyan, de sokoldalúságából adódóan aktívan érdeklődik a zene iránt is. Pályája hajnalán több garázsbanda frontembereként is brillírozott, sőt Ő volt Iggy Pop fő támogatója az egyik turnéja során.

Kevés színészre jellemző, hogy lerázhatják magukról a sztereotíp szerepeket, melyeket pályájuk elején aggattak rájuk, ám Johnnynak ez is sikerült. Az első szerep, mely széles körű elismerést váltott ki, az Ollókezű Edward volt. Ezt követően a Karib-tenger kalózai kalandfilm-sorozatban remekelt, amit az Én, Pán Péter követett, majd nem sokkal ezután a Charlie és a csokigyár vígjátékában mutathatta meg magát.

Az Ikrek természetüknél fogva folyamatosan változnak. Johnny egyszer azt mondta:

„Furcsa gyerek voltam. Bruce Lee akartam lenni és a SWAT csapathoz akartam tartozni. Amikor 5 éves voltam, Daniel Boone akartam lenni. Mindezt persze később az előnyömmé tudtam kovácsolni és sikeres karriert építeni a különbözőt tulajdonságoknak köszönhetően."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!