Kapaszkodj meg! - Az olimpikon fejen állva eteti kisbabáját - ifaktor

Az olimpia győztes, Ausztrál snowboard-legenda nem érti, miért keltett képe, ekkora negatív visszhangot.


Torah egy képet posztolt anyák napja alkalmából, aminek mostanra csúcsosodott ki a nem teljesen pozitív megítélése. A képen az olimpikon snowboardos látható, amint éppen fejen állva szoptatja kisbabáját.

Természetesen a fotó extra, ahogy ott fejen állva, egy kert közepén hamiztatja a kicsit, azonban nagyon sokak szemében ez szálka volt, amit szóvá is tettek. Azt írták róla a követői, hogy egy igazi trollja az Instagramnak és hogy ezen felül elképesztő rossz anya, amiért ilyesfajta, figyelemhajhász módon próbál érvényesülni.

Majd Torah egy Instagram sztori keretein belül elmagyarázta az ő álláspontját, miszerint

„A világomban az anyukáknak egymás pomponlányainak kellene lenniük. Örülnünk kellene egymás furcsaságainak és megpróbálni örömöt lelni olyan nehéz dolgokban is, mint az anyaság."
„Mindannyian másként csináljuk. Nincs jó vagy rossz. Az anyaság belülről fakad. Saját magamat is egy Wonder Woman-nek tekintem, mert csatlakoztam azokhoz a szent anyákhoz, mint amilyen Ti is vagytok. Tiszteletemet fejezem ki minden édesanyának."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!