Kapaszkodj meg! - Az olimpikon fejen állva eteti kisbabáját - ifaktor

Az olimpia győztes, Ausztrál snowboard-legenda nem érti, miért keltett képe, ekkora negatív visszhangot.


Torah egy képet posztolt anyák napja alkalmából, aminek mostanra csúcsosodott ki a nem teljesen pozitív megítélése. A képen az olimpikon snowboardos látható, amint éppen fejen állva szoptatja kisbabáját.

Természetesen a fotó extra, ahogy ott fejen állva, egy kert közepén hamiztatja a kicsit, azonban nagyon sokak szemében ez szálka volt, amit szóvá is tettek. Azt írták róla a követői, hogy egy igazi trollja az Instagramnak és hogy ezen felül elképesztő rossz anya, amiért ilyesfajta, figyelemhajhász módon próbál érvényesülni.

Majd Torah egy Instagram sztori keretein belül elmagyarázta az ő álláspontját, miszerint

„A világomban az anyukáknak egymás pomponlányainak kellene lenniük. Örülnünk kellene egymás furcsaságainak és megpróbálni örömöt lelni olyan nehéz dolgokban is, mint az anyaság."
„Mindannyian másként csináljuk. Nincs jó vagy rossz. Az anyaság belülről fakad. Saját magamat is egy Wonder Woman-nek tekintem, mert csatlakoztam azokhoz a szent anyákhoz, mint amilyen Ti is vagytok. Tiszteletemet fejezem ki minden édesanyának."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!