Jót tett Puskás Petiéknek a Nyerő Páros - ifaktor
pusksá peti dallos bogi nyerő páros

A Nyerő Páros című műsor minden évben nagy kiugrási lehetőség a kevésbé ismert sztárpároknak, hogy igazán berobbanjanak a köztudatba. Mint kiderült, a már jól ismert és népszerű hírességeknek is volt haszna a realityből.Puskás Peti és Dallos Bogi Instagram-oldala például az utóbbi időkben már fogyatkozott. Ezt a fogyást a műsorban való szereplésük megállította, sőt emelkedő pályára tette – írja a 24.hu.

A másik oldalon pedig ott van – a műsort végül megnyerő páros – Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, akik rengeteg új követőre tettek szert, és tény, hogy a szimpátiaszavazáson is mindenki mellettük voksolt. Mondhatjuk, hogy abszolút nyertesei a műsornak a társak és a nézők szerint is.

Gyuricza Dóra mellesleg már a műsor előtt is influenszerként tevékenykedett az Instán és a YouTube-on is, de követőinek száma exponensen nőtt a műsor után, így összesen 48 000 követővel lett többje cikkünk megjelenésekor, mint amennyivel a reality előtt bírt.

Azóta ellepték a különböző hirdetések Dóri közösségi média felületeit, hiszen nagyon ismert és felkapott lett párjával, aki szintén kapva-kapott az alkalmon és a héten nyitja meg új éttermét itthon.