Jót tett Puskás Petiéknek a Nyerő Páros - ifaktor

A Nyerő Páros című műsor minden évben nagy kiugrási lehetőség a kevésbé ismert sztárpároknak, hogy igazán berobbanjanak a köztudatba. Mint kiderült, a már jól ismert és népszerű hírességeknek is volt haszna a realityből.Puskás Peti és Dallos Bogi Instagram-oldala például az utóbbi időkben már fogyatkozott. Ezt a fogyást a műsorban való szereplésük megállította, sőt emelkedő pályára tette – írja a 24.hu.

A másik oldalon pedig ott van – a műsort végül megnyerő páros – Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, akik rengeteg új követőre tettek szert, és tény, hogy a szimpátiaszavazáson is mindenki mellettük voksolt. Mondhatjuk, hogy abszolút nyertesei a műsornak a társak és a nézők szerint is.

Gyuricza Dóra mellesleg már a műsor előtt is influenszerként tevékenykedett az Instán és a YouTube-on is, de követőinek száma exponensen nőtt a műsor után, így összesen 48 000 követővel lett többje cikkünk megjelenésekor, mint amennyivel a reality előtt bírt.

Azóta ellepték a különböző hirdetések Dóri közösségi média felületeit, hiszen nagyon ismert és felkapott lett párjával, aki szintén kapva-kapott az alkalmon és a héten nyitja meg új éttermét itthon.

Friss

Kőnig Anna durva műtéten esett át

Az Exatlon Kihívók csapatának korábbi játékosa, Kőnig Anna egy nem mindennapi szemműtéten esett át. Most megtudjuk, hogy viselte.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!