Jótékonysági gálát rendez a TV2 a koronavírus árváinak - ifaktor

A TV2 jótékonysági rendezvénye ezúttal a koronavírus árváinak gyűjt.


Május 30-án újra megrendezésre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. Olyan hazai sztárok állnak össze, mint Tolvai Reni, Wolf Kati és Király Linda, hogy adományt gyűjthessenek a koronavírus árváinak.

Tavaly láthattuk először a tévé képernyőjén az eseményt, akkor közel 35 millió forintot sikerült összegyűjteniük. A felajánlás azoknak a dolgozóknak szólt, akik a frontvonalban dolgoztak nap, mint nap azért, hogy életeket menthessenek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!