Józsa Eszter: Töltsd fel magad is, ne csak a telefonodat! - ifaktor

A népszerű modell, Józsa Eszter a lehető legjobb tanácsot adta követőinek a téli időjárás és a járványhelyzet adta szűk program lehetőségeink idejére. A tél végéhez közeledve az enerváltságunk sokkal nagyobb és az energia szintünk sokkal alacsonyabb. Erre a nehéz helyzetre adott tippeket Eszti.


Eszter posztjában egy nagyon frappáns képsorozatot készített, minek első fotóján egy „Nem hagyod, hogy ez történjen a mobiloddal" feliratú táblát tart, ami mellé egy alacsony százalékú akkumulátort rajzolt.

Második fotóján, (amit lapozással érhetsz el – a szerk.) már ez áll:

„Ne hagyd, hogy ez történjen veled is!"

Eszti ezzel a rendkívül kreatív megoldással szerette volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az enerváltságot igenis képesek vagyunk egészséges életmóddal kordában tartani. Így posztjában azt is leírta ő pontosan miket tanácsol a fáradékonyság elkerülésére.

„Szerintem nem csak én vagyok vele úgy, ha a mobilom az utolsó pár százalékán van rohanok a töltő felé. Szinte már vetődök. Egyetértesz ugye???
Ha a saját egészségünkről van szó, viszont sokáig halogatjuk ezt... Alacsony energia szükségleten lenni mintsem, állandó gyors kaján élni NEM JÓ ÖTLET!
De az #egészségesélet nem csak arról szól, na akkor hirtelen elhagyom "ezt, ezt meg azt", a boltban nagy betűkkel úgynevezett "Fitness, Low fat, No/Less sugar" élelmiszereket választod
👉🏼 (Előbb olvasd el az összetevőit ezeknek). Sajnos legtöbb, csak marketing fogás!!!
Ha valamit elvesznek egy termékből valamivel duplán helyettesítik.
Amit érdemes/javasolt tenni inkább, saját magad "töltőre csatlakozás" érdekében:
* Főzz/süss magadnak többet.
* Egyél több zöldséget.
* Minél kevesebb feldolgozáson ment keresztül az alapanyag annál jobb (pl. főtt rizs
👍🏼 VS pufi rizs👎🏼).
* Válasz nyugodtan jó szénhidrát/zsír forrást táplálékul.
* Menj többet sétálni&edzeni.
* Ne a múltban élj.
* Ha van rá lehetőséged aludj még egy extra órát.
Egy szó mint száz, tedd meg az első lépéseket, töltsd a SAJÁT akkumulátorod (is)"

– olvashatjuk Eszti bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!