Józsa Eszter: Töltsd fel magad is, ne csak a telefonodat! - ifaktor
Józsa Eszter esküvői ruhafotózáson

A népszerű modell, Józsa Eszter a lehető legjobb tanácsot adta követőinek a téli időjárás és a járványhelyzet adta szűk program lehetőségeink idejére. A tél végéhez közeledve az enerváltságunk sokkal nagyobb és az energia szintünk sokkal alacsonyabb. Erre a nehéz helyzetre adott tippeket Eszti.


Eszter posztjában egy nagyon frappáns képsorozatot készített, minek első fotóján egy „Nem hagyod, hogy ez történjen a mobiloddal" feliratú táblát tart, ami mellé egy alacsony százalékú akkumulátort rajzolt.

Második fotóján, (amit lapozással érhetsz el – a szerk.) már ez áll:

„Ne hagyd, hogy ez történjen veled is!"

Eszti ezzel a rendkívül kreatív megoldással szerette volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy az enerváltságot igenis képesek vagyunk egészséges életmóddal kordában tartani. Így posztjában azt is leírta ő pontosan miket tanácsol a fáradékonyság elkerülésére.

„Szerintem nem csak én vagyok vele úgy, ha a mobilom az utolsó pár százalékán van rohanok a töltő felé. Szinte már vetődök. Egyetértesz ugye???
Ha a saját egészségünkről van szó, viszont sokáig halogatjuk ezt... Alacsony energia szükségleten lenni mintsem, állandó gyors kaján élni NEM JÓ ÖTLET!
De az #egészségesélet nem csak arról szól, na akkor hirtelen elhagyom "ezt, ezt meg azt", a boltban nagy betűkkel úgynevezett "Fitness, Low fat, No/Less sugar" élelmiszereket választod
👉🏼 (Előbb olvasd el az összetevőit ezeknek). Sajnos legtöbb, csak marketing fogás!!!
Ha valamit elvesznek egy termékből valamivel duplán helyettesítik.
Amit érdemes/javasolt tenni inkább, saját magad "töltőre csatlakozás" érdekében:
* Főzz/süss magadnak többet.
* Egyél több zöldséget.
* Minél kevesebb feldolgozáson ment keresztül az alapanyag annál jobb (pl. főtt rizs
👍🏼 VS pufi rizs👎🏼).
* Válasz nyugodtan jó szénhidrát/zsír forrást táplálékul.
* Menj többet sétálni&edzeni.
* Ne a múltban élj.
* Ha van rá lehetőséged aludj még egy extra órát.
Egy szó mint száz, tedd meg az első lépéseket, töltsd a SAJÁT akkumulátorod (is)"

– olvashatjuk Eszti bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!