Drámaira sikerült Justin Bieber legújabb videóklipje - ifaktor

Justin Bieber legutóbb a Hold On című dalának forgatta le a videóklipjét, amelynek a forgatókönyve akár egy hollywoodi akciófilmmel is vetekedhetne.


A több mint 5 perces felvétel egy nagyon komoly üldözéses jelenettel kezdődik, amelyben a 27 éves popsztár egy motorral menekül az őt üldöző rendőrautók elől. A videóból gyorsan megtudjuk, hogy azért akarják elkapni Justint, mert egy fegyveres bankrablást hajtott végre, azonban nem egy mindennapi indokból.

Az énekes barátnője rákos a klipben és az ő kezelését szeretné finanszírozni az elrabolt pénzből. Az egész történetet természetesen nem akarjuk lelőni, érdemes megtekinteni a felvételt, hamár egy ilyen drámai témát és rendezést kapott a dalhoz készült videóklip.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!