Justin Bieber elhalasztott turnéja új időpontokat kapott! - ifaktor
Justin Bieber alagútban fogja a fejét zöldes kékes kép fekete pulcsiban


A fiatal énekes „Justice World Tour" turnéja is csúnya áldozata lett a koronavírus járványnak, így az eredetileg 2020 júliusában induló koncert-sorozatot először 2021 júniusára tették át, majd a járványügyi korlátozások meg nem szűnése miatt, 2022 elejére lett időzítve az egyik legjobban várt amerikai esemény.

Bieber minap oszott meg egy Instagram posztot, ahol feltüntette Justice turnéja időpontjait. A koncert áradat Február 18-án veszi kezdetét San Diego-ban és Június 24-én ér véget Milwaukee-ban. A turné újra-kalkulálásának köszönhetően, Justin, az 52-db dátum közé betett 7 „arénás" koncertet is, így mérget vehetünk arra, hogy már ő is nagyon szeretne minél több ember előtt fellépni.

A rajongók által már megvásárolt jegyek az új időpontokban is felhasználhatók lesznek. Aki esetleg valamilyen oknál fogva nem tudna megjelenni az új időponton, de a jegye megvan, jeleznie kell és egy win-win ajánlatot fog kapni Biebertől és csapatától.

Sajnos egyelőre ez túra most csak Észak-Amerikára terjed ki, de remélhetőleg hamarosan ellátogat Magyarországra is a fiatal pop király.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!