Justin Bieber a nyaralása után egyből a börtönbe ment - ifaktor

Az énekes a hétvégét a Karib-szigeteken töltötte a feleségével Haileyvel, kedden viszont már a kaliforniai börtönbe látogatott el a lelkészével együtt.


A popsztár egy luxus lakóautóval érkezett meg a Los Angelestől északra fekvő Lancasterben található Kaliforniai Állami Börtönbe. Az állam Korrekciós és Rehabilitációs Minisztériumának a szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a hitalapú programjaik támogatásában segít Bieber, ezért tette ezt a rövid látogatást ott.

Az énekes életében fontos szerepet játszik a hit és a feleségével együtt a Judah és Chelsea Smith által vezetett Churchome evangélikus keresztény szervezet kiemelkedő hírességei közé tartoznak.

A világsztár régebben sokszor került zűrös ügyekbe, többször le is tartoztatták, ám megtérése óta, már kerüli a bajt, elmondása szerint a hit az, ami minden nehézségen átsegíti őt az életben.

(TMZ)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!