Justin Bieber felesége, Hailey reagált a terhességre - ifaktor
Justin Bieber és Hailey
A megosztó énekes néhány napja hatalmas lavinát indított Instagram bejegyzésében, ami az egész világot – a rajongókat és a médiát is lázba hozta.


Justin megosztott egy közös képet Instagramon szerelmével, melyet "anya és apa" felirattal látott el. Egy másodperc alatt felrobbant az internet és hozzászólások tömkelegével lepték el őket. Egyesek azt találgatták, vajon a fiatal házasok így akarták-e bejelenteni Haliey terhességét.

Hailey látta a hatalmas felhajtást, így órákkal később saját kommentjével tette helyre a dolgokat:

"Azt hiszem, talán meg kellene változtatnod ezt a feliratot erre: *Kutya anya és apa*, mielőtt bárki félreértené. 😂"

Hailey és Justin nyíltan beszéltek arról, hogy egy nap szeretnének családot alapítani. Hailey 2021 márciusában az ELLE-nek beszélt arról, hogy miért állt készen arra, hogy korán megházasodjon, és megosztotta, hogy mindketten fiatalon szeretnének gyermeket vállalni. (Hailey és Justin 21 éves korában házasodtak össze.)

"Mindig is tudtuk, hogy egy véleményen vagyunk abban, hogy mire vágyunk a jövőt illetően"

- mondta.

"Beszéltünk arról, hogy fiatalon szeretnénk megházasodni, családot alapítani és felépíteni az életünket. Még jóval azelőtt, hogy tudtuk volna, hogy egymással akarunk lenni."
Májusban egy forrás azt mondta az Entertainment Tonightnak, hogy Hailey és Justin nem tervezik, hogy egyhamar családot alapítanak.

"Justin és Hailey elképesztően jól megvannak, és annyira szolidárisak" - mondta az outlet forrása.

"Tényleg megtalálták a ritmust házaspárként, és élvezik az együtt töltött időt. Hailey most a karrierjére koncentrál, és nem siet a gyerekvállalással. Persze beszéltek már a jövőjükről és arról, hogy egyszer majd együtt alapítanak családot, de most mindketten elfoglaltak a munkájukkal, és Hailey nagyon szeretné felépíteni a YouTube-csatornáját is. Mindketten nagyon támogatják a másikat".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!