Justin és Hailey Bieber a Francia miniszterelnökkel találkozott - ifaktor

A sztár-pár Franciaországban tevékenykedik és hogy máshogy maxolhatná ki, ha nem egy találkozóval az ország első emberével?


A Bieber-család Párizsban időzik és egy kis kikapcsolódás mellett, valami nagy volumenű dolgot is csináltak. Hétfőn Justin és Hailey találkozott Franciaország miniszterelnökével, Emmanuel Macronnal és feleségével, Brigittel.

Láthattok egy klassz kis fotót, ahol a Élysée Palace-ban, a Fehér Ház francia megfelelőjében társalognak a miniszterelnökkel.

Tényleg nem ámítás, valóban ott voltak és Hailey még ölelkezett is Macronnal és feleségével, azonban hogy miről tárgyalhattak, az egyelőre hétpecsétes-titok.

Annyit tudunk, hogy hétfőn volt a zene világnapja, ami pedig 1982-re, Franciaországra eredeztethető vissza és Bieber kanadai, így elképzelhető, hogy házon belül tárgyaltak némi szaftos dologról, akár franciául.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Világsztárokkal érkezett a megújult Frizbi előzetese

A Frizbi Hajdú Péterrel korábban hosszú éveken keresztül futott sikerekkel – és néhány botránnyal – övezve. Most Hajdú Péter a LifeTV-n tér vissza a showműsorral.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!