Kabát Péter és Curtis között több van, mint gondolnánk - ifaktor
A két népszerű médiaszemélyiség múltja távolabbra nyúlik, mint azt gondolnánk. Curtis Instagram-oldalára feltöltött fotójából most az is kiderül, hogy miért.


Széki Attila, művésznevén Curtis ugyanis korábban NB1-es játékos volt, így együtt játszott az Újpest FC-ben a jelenleg médiaszemélyiségként ismert, korábbi válogatott futballista Kabát Péterrel. A csapattársakról most egy régebbi közös kép is előkerült Curtis oldalán.

Az élet azóta mindkettőjüket másfelé vitte: Curtisből népszerű előadóművész, rapper lett, míg Kabát nagyívű futballkarriert futott be, azóta pedig médiaszemélyiségként szerepel különböző showműsorokban - mellette az Újpest FC szakmai munkáját is segíti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!