Kabát Péter és Curtis között több van, mint gondolnánk - ifaktor
A két népszerű médiaszemélyiség múltja távolabbra nyúlik, mint azt gondolnánk. Curtis Instagram-oldalára feltöltött fotójából most az is kiderül, hogy miért.


Széki Attila, művésznevén Curtis ugyanis korábban NB1-es játékos volt, így együtt játszott az Újpest FC-ben a jelenleg médiaszemélyiségként ismert, korábbi válogatott futballista Kabát Péterrel. A csapattársakról most egy régebbi közös kép is előkerült Curtis oldalán.

Az élet azóta mindkettőjüket másfelé vitte: Curtisből népszerű előadóművész, rapper lett, míg Kabát nagyívű futballkarriert futott be, azóta pedig médiaszemélyiségként szerepel különböző showműsorokban - mellette az Újpest FC szakmai munkáját is segíti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!