Kabát Péter fia nem lép apja nyomdokaiba? - ifaktor
Kabát Petit napjainkban mindenféle showműsorokban láthatjuk, de valószínűleg azt is mindenki tudja róla, hogy remek futballkarriert tudhat maga mögött.


Kabát Péter a pályafutása zenitjét Újpesten töltötte, ahol igazi klublegenda lett belőle. Mellesleg jelenleg is sportigazgatói szerepet tölt be a csapatnál.

Peti fia, Kevin szintén az Újpest utánpótlás csapataiban nevelkedett, azonban könnyen lehet, hogy nem a labdarúgást választja a későbbiekben.

„Az ökölvívás lényege a tisztelet.Szerezd meg magadnak, és vedd el a másik sráctól..."

– látható a kőkemény idézet Kabát Kevin Instagram-oldalán, aki a jelek szerint az ökölvívás felé is kacsintgat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!