Kabát Péter Instagram-bejegyzése után nem várt fordulat történt - ifaktor
kabát peti újpest mezben pezsgővel a csapattársaival

Kabát Péter pályafutása nagy részét és annak is a zenitjét töltötte az Újpest FC-ben, amely csapathoz a mai napig ezer szállal kötődik. Azonban ezúttal csalódnia kellett kedvenc csapatában, ahol a sportszakmai szerepe is van (átigazolások terén).Az Újpest csapata ma a fehérvári MOL Fehérvár (korábban Videoton - a szerk.) vendégeként lépett pályára a magyar OTP Bank Liga, vagyis az NB1 28. fordulójában. Az összecsapás azért is volt fontos a lila-fehéreknek, mivel a kiesés ellen küzd a nagy múltú gárda. A MOL fehérvár csapata ezzel szemben az ezüst éremre lehet még esélyes, így nekik is kiemelten fontos minden találkozó a szezonban.

A mérkőzés viszonylag hamar eldőlt és a fehérvári csapat győzelme sem forgott sokáig veszélyben, ugyanis könnyedén 4-0 arányban tudtak diadalmaskodni.

Kabát ugyan nagyon szurkolt csapatának, de ezúttal ez nem volt elég és így továbbra is a kiesés szele fenyegeti a gárdát amelynél komoly gondok vannak továbbra is a belga tulajdonossal, aki a szurkolók szemében tönkreteszi a klubot...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!