Kabát Pétert megműtötték - ifaktor
kabát peti kék pólóban terpeszállásban

Kabát Peti futballkarrierjéből kiindulva talán annyira nem is meglepő, hogy kés alá kellett feküdnie. Viszont annak a ténynek a tudatában, hogy nem lábát, hanem a kezét – pontosabban a vállát – kellett megoperálni már kicsit érdekesebb a sztori.


Eredetileg nem akartuk elmondani, hogy miért vagyok Münchenben, de úgyis tudtok minden lépésemről, úgyhogy ezt sem akartam eltitkolni! Másfél évig szenvedtem a vállammal, és most jött el az idő, hogy megműtessem. Pár hétig nem fogom tudni használni a jobb karom, de a telefont, és a távirányítót bal kézzel is megtanultam nyomkodni, úgyhogy nem pánikolok! Mindent köszönök a Professzornak, aki megígérte, hogy januárban újra élvezhetem az edzéseket!"

– írta az ex-újpesti futballista.

Kabátnak szüksége is lesz a vállára, hiszen amióta felhagyott a profi labdarúgással igazi tévés celeb lett, így rengeteg műsorban szerepel az RTL Klubon.

Korábban már volt szereplője a Nyerő Párosnak, a Celeb vagyok ments ki innennek, valamint a Gyertek át című műsorban is szerepelt.

Kabátot mielőbb várjuk vissza a tévéképernyőre!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!