Kajdi Csaba is kiállt a szivárványcsaládok mellett - ifaktor
Mivel hazánk egyik legnépszerűbb influenszere, illetve Lakatos Márk mellett talán a legismertebb hazai média személyiség, aki nyíltan vállalja homoszexualitását, ezért sokan már régóta várták ezt az állásfoglalást tőle.


„Azt gondolom arany követő arany rajongó, hogy mindenkinek joga van a családhoz és ettől a jogunktól nem foszthat meg minket senki! Ki és milyen alapon dönti el, hogy kinek lehet gyereke és családja? Mindenkinek joga van családot alapítani vallástól, bőrszíntől, szexuális hovatartozástól függetlenül! Remélem ezt Tik is így gondoljatok?! A képen egyébként Artemis modellünk gyönyörű kisfiával púposkodom!"

– állt ki Cyla a szivárványcsaládok és az egyneműek örökbefogadása mellett.

„Köszönjük a posztot és igen, mindenkinek joga van a családhoz"

– írta a bejegyzés alá kommentben Pál Marci, aki az Apa&Apu Instagram-oldal kezelője és a szivárványcsaládokért kiálló kampány egyik arca a családjával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Hihetetlen! Tóth Gabi élete formájában van

Az énekesnő élete legjobb formájában van, nemhogy visszanyerte szülés előtti alakját, hanem jócskán túl is szárnyalta azt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!