Komoly életmódváltásba kezdett Kajdi Csaba - ifaktor
Kajdi Csaba a képen
Cyla legújabb Insta-posztjában egy edzőteremben számolt be arról arany követőinek, hogy nagyon komoly életmódváltásba kezdett, amiben a BioTech USA is a segítségére van.


Kajdi leírta, hogy ez már nem az első próbálkozása, hogy átálljon egy sokkal egészségesebb életre, de ennyire komolyan még sosem vette, és reméli, hogy most sikerrel jár.

Cyla arra is kitért, hogy ez azt is jelenti, hogy leáll az alkoholfogyasztással és a bulizással, amit a jelenlegi helyzetben amúgy sem, olyan egyszerű kivitelezni. Ezenkívül mostantól arra is nagyon figyel, hogy mivel tápanyagokkal támogassa a testét. Posztja végén még a követőit is motiválja kicsit, és arra sarkallja őket, hogy kövessék a példáját, mert sosem késő elkezdeni.

„Mint ezt már láthattátok, Cyla újabb életmódváltásba kezdett, de ezt most nagyon komolyan veszi! Takába raktam a tütükézést és a bulikázást, plusz elkezdtem nagyon figyelni az egészséges táplálkozásra és arra hogy mivel támogassam meg a testemet! Ebben a folyamatban a BioTechUSA segítségét kértem akik szakértőikkel és termékeikkel örömmel álltak az életmódváltáson mellé! Szurkoljatok hogy sikerüljön és ti is kezdjetek el életmódot váltani és egészségesen élni! Sose késő elkezdeni!"

– írta Instagram-bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!