Kajdi Csaba meglátogatta a házat, ahol felnőtt. - ifaktor
Kajdi Csaba egy fehér fal előtt áll.

Ha azt a szót halljuk, hogy Cyla, akkor ki más jutna eszünkbe, mint Kajdi Csaba. A mára több százezres követőtáborral rendelkező Instagram-sztár és modellügynökség tulajdonos visszatért gyerekkori otthonába, hogy nosztalgiázzon egy kicsit.


A fotón Cylat édesanyjával, Annamáriával láthatjuk, a háttérben pedig egy hatalmas kúria bontakozik ki gyönyörű parkkal az előtérben. Nem is kell hozzá nagy fantázia, hogy kitaláljuk, milyen fényűző élete lehetett itt Csabának gyerekként.

Csaba kérdést tesz fel a rajongóinak:

„Észrevetted, hogy minden összemegy ahogy felnövünk?"

Érdekesen működik az emberi agy. Gyerekként azok a dolgok, amik fizikálisan hatalmasnak tűnhetnek, felnőttként már nem azok.

Idősebb fejjel az ember emlékei is sok szempontból megszépülnek. Különösen a gyerekkor, hiszen akár egy kisebb lakásban, akár egy kastélyban nő fel az ember, a gyerekkor az az időszak, amikor még szabadon, gondterheltség nélkül élhetünk.

Cylának jó érzés volt újra belépni abba a házba, ahol felnőtt és elmerülhetett a régi emlékeiben. Szerinte néha jó az, ha az ember egy kis időutazásra adja a fejét és ezzel mi is csak egyetérteni tudunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!