Kajdi Csaba: Minden embernek az a természetes, amiben él - ifaktor
Kajdi Csaba kutyájával

A Partizán Youtube-csatorna PartizánPOP című sorozatának legújabb epizódjában Kajdi Csabát látta vendégül Gulyás Marci műsorvezető. A beszélgetés során kitérnek Csabi gyerekkorára, szakmai sikereire és egyéb, a modell szakmát érintő kérdésekre.


A mindenki által csak Cylaként ismert médiaszemélyiség mesél gyermekkoráról is, amiről eddig máshol nem igazán hallhattuk beszélni. Ellmondta továbbá azt is, milyen erős francia kötődése van, mely abból ered, hogy gyeremekkorában rendszeresen töltötte a nyarakat a nyugat-európai országban.

„Minden embernek az a természetes, amiben él"

– válaszolta a műsorvezető kérdésére @csaba.kajdi, akitől megtudhattuk azt is, hogy gyermekkora óta jómódban nevelkedett, így neki az vált természetessé. Ennek ellenére nem az anyagi jólétet tekinti értékesnek, hanem azt a tudást és értékrendet, amit felmenőitől kapott.

Az interjú végéhez közeledve a Cyla-korszak is szóba jött, amit Csaba az Instagram-oldalával kezdett meg szórakoztatás céljából. Elismeri, hogy kicsit azzá a jelenséggé vált, amit kezdetben parodizált, de továbbra is igyekszik megtartani az egyensúlyt a szponzoráció és a valós tartalom gyártás között. Szerinte itt válik el a többi influenszertől.

Ne hagyd ki!