A Nicsak ki vagyok? új csapatkapitánya: Kajdi Csaba - ifaktor

A nagyszabású álarcos showműsor második évadában – akárcsak az első etapban – ismert hírességek fognak elrejtőzni a maszkok alatt. Az első évadban megszokott módon, két háromfős sztárcsapat versenyez egymással. Az egyik gárda csapatkapitánya pedig mindenki kedvenc influenszere, Kajdi Csaba lesz – az ellenfél „vezéreként" egyébként Ábel Anitát láthatjuk majd.Kajdi Csaba a Nicsak, ki vagyok? második évadának egyik csapatkapitánya.

Kajdi Csaba a Nicsak, ki vagyok? második évadának egyik csapatkapitánya.

tv2.hu

„Van tapasztalat, amit levontál az első évadból?"

érkezett az első kérdés Csabi felé.

„Nem engedem, hogy elvigyenek más irányba. De persze még nem tudom, milyen csapatom lesz"

– válaszolta határozottan a csapatkapitány.

Ekkor még nem tudhatta, hogy a Sztárban sztár színpadán pár nappal később – új zenéjének bemutatása után – leleplezték, hogy Pápai Joci lesz Kajdi Csaba egyik csapattársa.

„Változtatsz a tippelési szokásaidon?"
„Legutóbb nem koncentráltam eléggé a kisfilmekre és az infókra, most próbálok leginkább ezekkel foglalkozni, illetve a mozdulatokkal – mivel modellügynök vagyok –, hiszen tavaly is a Dukai Reginát azonnal levágtam"

– emlékezett vissza az előző évad tanulságaira a népszerű influenszer.

„Milyen jelmezbe bújnál, ha választhatnál?"

– hangzott el az utolsó kérdés.

„Egy jó majomjelmezbe szerintem bármikor bele tudnék ugrani."

– válaszolt humorosan Csaba.

Kajdi Csaba egyébként– a Nicsak ki vagyok? mellett – nem is olyan régen bejelentette, hogy a legnagyobb videómegosztó-portálon, a YouTube-on is megtalálható mostantól, erről egy bejegyzést is közölt az Instagram-oldalán.

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!