Kajdi Csaba: Szerintem nagyon jó apuka lennék - ifaktor

Kajdi Csaba, azaz Cyla Instagram-oldalára feltöltött legújabb képén Csabi egy édes kis csecsemőt tart karjai között. A bejegyzésből kiderül, hogy az újszülött kisbaba legjobb barátnője, Patrícia gyermeke és a fotó pár évvel ezelőtt készült.


Akik követik Cylát észrevehették, hogy mostanában szeret az influenszer nosztalgiázni és régi képeket újra megoszt követőivel. Posztjában elárulta nekünk, hogy barátnője mikor oda adta neki kisbabáját még nem igazán tudta mit is kellene vele tenni, bár a fotó teljesen másról árulkodik. Cyla szerint remek apuka lenne és jól áll neki a kisbaba.

„Arany követő arany rajongó! Egy pár évvel ezelőtt a legjobb barátnőm @piringerpatricia a kezembe adta Lucát az akkor született csoda kislányát! Hát anyukám azt se tudtam mit csináljak, úgy megilletődtem! De szerintem halálosan jól áll nekem az apuka szerep! Szerintem nagyon jó apuka lennék! Szerinted Cila papa Gondolkodjon egy szivárvány családba?"

– tette fel a kérdés közösségi oldalán Kajdi Csaba.

A hozzászólók közül sokak véleménye egyöntetűen az volt, hogy Cyla szuper apuka lenne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!