Kajdi Csaba: Szerintem nagyon jó apuka lennék - ifaktor
Kajdi Csaba és kutyája Sanyi

Kajdi Csaba, azaz Cyla Instagram-oldalára feltöltött legújabb képén Csabi egy édes kis csecsemőt tart karjai között. A bejegyzésből kiderül, hogy az újszülött kisbaba legjobb barátnője, Patrícia gyermeke és a fotó pár évvel ezelőtt készült.


Akik követik Cylát észrevehették, hogy mostanában szeret az influenszer nosztalgiázni és régi képeket újra megoszt követőivel. Posztjában elárulta nekünk, hogy barátnője mikor oda adta neki kisbabáját még nem igazán tudta mit is kellene vele tenni, bár a fotó teljesen másról árulkodik. Cyla szerint remek apuka lenne és jól áll neki a kisbaba.

„Arany követő arany rajongó! Egy pár évvel ezelőtt a legjobb barátnőm @piringerpatricia a kezembe adta Lucát az akkor született csoda kislányát! Hát anyukám azt se tudtam mit csináljak, úgy megilletődtem! De szerintem halálosan jól áll nekem az apuka szerep! Szerintem nagyon jó apuka lennék! Szerinted Cila papa Gondolkodjon egy szivárvány családba?"

– tette fel a kérdés közösségi oldalán Kajdi Csaba.

A hozzászólók közül sokak véleménye egyöntetűen az volt, hogy Cyla szuper apuka lenne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!